SUCCES ZOEKT PARTNER

 

U verwacht dat een samenwerking kansen creëert: meer vaste inkomsten; extra advies opdrachten, kortom voor bedrijfsuitbreiding. Met de mobiele Cloud oplossingen van Odyssee Mobile, krijgt u dat allemaal en meer.

Odyssee Service is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van installatie- en onderhoudsmonteurs, buitendienst medewerkers, diensten aan huis in de gezondheidszorg of beter iedereen die veel onderweg is om onderhoud, reparaties en andere werkzaamheden uit te voeren. De Odyssee Sales software is gemaakt voor verkopers en sales reps op de weg, voor het noteren van bestellingen, het organiseren van bezoeken en het invullen van de bijhorende bezoekrapporten. Word de partner die dit mogelijk maakt. Ervaar het succesgevoel!
 

 

Doe mee

 

os-gloves

Recurrente inkomsten

 

Terugkerende inkomsten? De mogelijkheid om mensen blij te maken? En klantenservice van hoge kwaliteit te bieden? De mobiele software oplossingen van Odyssee worden beter als talentvolle en ervaren consultants en account managers mee doen. En dat is waar u komt kijken.
Als partner bent u zelf eigenaar van de verkoopsaanpak naar de klanten toe. U beheert en optimaliseert de ervaring van de klant, door feedback te geven in de opstartfase, de integratie met de ERP op te zetten en dan de roll-out te verzorgen.

De buitendienst beheersoftware van Odyssee Mobile?

Odyssee Service is ontwikkeld voor planners, monteurs, klant-binnendiensten. Odyssee Sales voor sales managers, verkopers en sales reps. Kortom, voor iedereen die vaak onderweg is. Voor welke markt dan ook. Het automatiseert of vereenvoudigt administratieve taken, doet de kosten dalen, stroomlijnt processen, verhoogt de omzet en verbindt probleemloos met ERP-systemen.

In het kort? Het maakt het makkelijker voor bedrijven om onderweg te werken. Zij wenden zich tot u voor advies en ondersteuning.
U zorgt ervoor dat de Odyssee ervaring perfect aangepast is aan hun behoeften. En u geniet van de inkomsten.
Het begint allemaal wanneer u contact met ons opneemt. En wij staan klaar om van u te horen!