Wat is Odyssee Mobile?

Odyssee ontwikkelt automatiseringssoftware voor het beheren van buitendiensten. We doen dit met een reden. We willen het leven makkelijker, aangenamer en vooral betrouwbaarder maken voor mobiele medewerkers. Of dit nou servicemonteurs of planners zof alles daar tussenin zijn. Deze behoefte kwam voort uit onze eigen ervaringen als mobiele werkers. We hebben hierin verwerkt wat we geleerd hebben van gesprekken met andere buitendienst medewerkers, uitvoerig onderzoek gedaan en ontwikkeld en daarna nog meer geïnnoveerd. Wat ons bij vandaag de dag brengt. En ons voorbereidt op de toekomst.

Hoe werkt het?

Odyssee Mobile werkt op basis van het Cloud model. Dat wil zeggen dat u de Odyssee oplossingen niet hoeft te kopen en bij u te installeren. Het is veel eenvoudiger. U abonneert gewoon op de Odyssee dienst en u kunt meteen aan de slag. De Odyssee Mobile oplossingen staan online. Uw interne dienst logt in op de webportaal, uw mobiele buitendienst mensen doen hetzelfde en/of installeren de volledig functionele offline versie op hun pda, Tablet of laptop. Indien u wilt connecteren met een bestaande ERP, gebruikt u de Odyssee API of Connect tools.

Prijsbewust!

Odyssee Mobile kan u een uitstekend product en een uitmuntende service garanderen aan een zeer lage prijs door de software via het internet aan te bieden. De "Cloud"-aanpak vermijdt investeringskosten of ingewikkelde installatieprocedures. Starten met Odyssee Mobile is eenvoudig en snel!

Onze missie

Odyssee Mobile is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van mobiele oplossingen die:

  • de productiviteit verhogen,
  • de efficiëntie verbeteren 
  • de communicatie tussen het bedrijf en de mobiele buitendienst bevorderen

SPREID UW VLEUGELS UIT

 

ODY_Odyssee-Wings

 

'Spread Your Wings' is niet zomaar een marketing slogan die leuk klinkt. Deze slogan vertegenwoordigt de kern van de Odyssee Mobile filosofie, zowel voor Odyssee als bedrijf als voor onze klanten.

‘Spread your Wings’ is toepasbaar op verschillende vlakken. Odyssee Mobile is een snel groeiend bedrijf in een innovatieve markt. Odyssee Mobile spreidt haar vleugels door voortdurend te werken aan en te investeren in nieuwe ontwikkelingen om top applicaties uit te bouwen op een steeds evoluerend platform.

Ook uw bedrijf, en uw mobiel team, kan zijn vleugels spreiden met de hulp van Odyssee Mobile. Odyssee oplossingen geven de mogelijkheid om uw hele bedrijf een trapje hoger te tillen.

Als u uw buitendienst medewerkers uitrust met Odyssee Mobile applicaties, kan u ze met een gerust hart laten vertrekken. Ze hebben alle mogelijkheden in handen om hun job tot het best mogelijke einde te brengen en u kunt alles makkelijk opvolgen en beheren.

De mogelijkheden voor uw bedrijf zijn oneindig!